Goeie vraag.

Hoe werk ik?

Ik maak al mijn websites vanaf blanco. Hierdoor kan ik elke website volledig customisen zodat hij perfect bij jouw onderneming past. Een uniek design dat bij klanten blijft hangen is mijn streven. Verder kijk ik naar welke kleuren en vormen het meest de aandacht trekken. Ik ben erg target gericht. Ik leid de klant door de website heen naar de eindbestemming toe terwijl je alle belangrijke informatie opslaat.

In de website wereld ben ik altijd op de hoogte van die nieuwste snufjes en trends. Ik zal ook deze altijd blijven toepassen op mijn klanten hun websites. Dit doe ik zodat hun websites altijd up to date blijven en nooit achterlopen op de rest. 

Het proces.

Hoe wij samen zullen werken

Jouw onderneming leren kennen.

Eerst hebben we een consultatie gesprek waarin we bespreken hoe jouw onderneming in elkaar zit en hoe we dit het beste in de website kunnen verwerken. Verder gaan we het hebben over hoe je wilt dat de website eruit gaat zien en andere eventuele technische wensen.

Research.

Na ons gesprek ga ik research doen naar jouw competitie en doelgroep. Ik moet een goed beeld krijgen over hoe het op de markt in jouw branche er aan toe gaat voordat ik aan een design kan beginnen.

Branding.

Daarna ga ik nadenken over hoe ik de identiteit van jouw onderneming het beste kan verwerken in de website. Zodat wanneer klanten jouw nieuwe website bezoeken zei een bepaalde sfeer krijgen.

Het design van de website.

Hier begin ik met het design. Dit doe ik in adobe. Ik begin met de vormgeving daarna ga ik verder met het uitkiezen van de lettertypes en kleuren. Ik maak de website hier mooi, modern en aantrekkelijk. Als ik klaar ben stuur ik het design naar jou voor feedback.

Het bouwen van de website

Wanneer het design is goedgekeurd begin ik met het bouwen in WordPress. Hier zorg ik voor de codering, beveiliging, de juiste plugins en de SEO. 

Het lanceren.

Daarna zet ik de website online. Jouw onderneming heeft dan een splinternieuwe website met de meest geavanceerde snufjes. Ik zal dan jouw website blijven onderhouden en updaten. Bij voorkeur kan je dit ook zelf doen.  

Toe aan iets nieuws?

Blijf op de hoogte van mijn laatste updates.